Νέα προσθήκη με Λ. Τσαλταπασίδη η Νεάπολη!

Μία ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε η Νεάπολη, που έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο αμυντικό Λευτέρη Τσλταπασίδη!

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα η Νεάπολη ανακοίνωση και τις προσθήκες των Μπερντιό και Παγωνάκη!

Ανακοίνωσε Μπερντιό η Νεάπολη!

Ανακοίνωσε και Γ. Παγωνάκη η Νεάπολη!

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Στην ομάδα μας και ο 21χρονος ταλαντούχος αμυντικός Λευτέρης Τσαλταπασιδης!

Ο Λευτέρης ξεκινήσε στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και το 2016 συμμετείχε στην πρώτη ομάδα του και στο πρωτάθλημα της γ εθνικής.Το 2017 μετεγγράφηκε στην ομάδα του Πανσεραϊκου και το πρωτάθλημα της β εθνικής,ενώ την επόμενη χρονια ήταν στον Αλέξανδρο Κιλκίς,στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής.Το 2019 τον βρήκε στο πρωτάθλημα της football league με την ομάδα της Καλαμάτας,ενώ το δεύτερο μισό στο πρωτάθλημα της Super Leauge 2 με την ομάδα της Κέρκυρας.Το 2020 συμμετείχε ξανά στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής με τον ΑΟ Σελλανων και μετέπειτα μετεγγράφηκε στον Απόλλωνα Παραλιμνίου!

Λευτέρη σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

σου εύχομαστε να έχεις μια πετυχημένη χρόνια τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο και μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας!».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.