Αποδουλιανάκης και Τζάρτζαλος «καθάρισαν» για την Αγία Βαρβάρα

Σε μια ακόμα φιλική νίκη προχώρησε η Αγία Βαρβάρα η οποία επικράτησε του Αγίου Δημητρίου με 5-1.

Γιώργος Φιολιτάκης και Βασίλης Μιχελουδάκης έβγαλαν ακόμα μερικά συμπεράσματα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, όπου αναμένεται να τεθούν και αντίπαλες στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

Οι “πράσινοι” ήταν αρκετά καλή στο πρώτο μέρος και με δύο γκολ του Αποδουλιανάκη κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με 2-0.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Άγιος Δημήτριος ξανά μπήκε στο παιχνίδι μειώνοντας με τον Σταυριανό σε 2-1. Από εκεί και μετά ανέλαβε δράση ο Τζάρτζαλος ο οποίος με δύο γκολ ανέβασε το δίχτυ του σκορ σε 4-1. Το τελικό 5-1 έκανε ο Βαλαμούτσουνος.

Αγία Βαρβάρα: Πελεκανάκης, Τιτάκης, Σκουλάς, Λέλεκας, Φωτάκης, Σαϊτάκης, Καρακωσταντάκης, Χασουράκης, Αποδουλιανάκης, Γαρεφαλάκης, Βαλαμούτσουνος.

Έπαιξαν και οι: Ματθαιάκης, Τιτάκης, Κακουλάκης, Τζάρτζαλος, Βερνιδάκης, Καμπάνης.

Άγιος Δημήτριος: Καλογεράκης, Σαλούστρος, Χουρδάκης, Γκαγκάκης, Νύκταρης, Μαυρουδής, Σταυριανός, Λεμπάτο, Γωραντωνάκης, Βελιβασάκης, Γιαννόπουλος.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.