Φιλικό χωρίς νικητή για Παλιανή και Ζαρό

Σε ένα όμορφο παιχνίδι με ευκαιρίες και τέσσερα γκολ Παλιανή και Ζαρός έμειναν στο 2-2.

Η Παλιανή που αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες, δεν μπόρεσε να πιάσει την απόδοση που είχε δείξει στα προηγούμενα φιλικά, κόντρα σε έναν Ζαρό που είχε την όρεξη και την βελτίωση σε σχέση με την αρχή της προετοιμασίας να παίξει ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του Φραγκίσκου Ποτηράκη, κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Στέλιο Φουντουλάκη, όμως ο Ζαρός απάντησε με τον Εφραίμ Αλμπαντάκη.

Η Παλιανή δεν το έβαλε κάτω και παρότι έπαιζε χωρίς αλλαγή το παιχνίδι, κατάφερε να πάρει προβάδισμα ξανά στο σκορ, με τον Γουβιανάκη. Ο Ζαρός που εκμεταλλεύτηκε την κούραση των παικτών της Παλιανής βρήκε το γκολ ισοφάρισης με τον Σαριδάκη.

Παλιανή: Ζαιμάκης, Φουντουλάκης, Οικονομάκης, Σπιθουράκης, Φουντουλάκης Χ., Οικονομάκης Κ., Κοσμαδάκης Μ., Κασσωτάκης Γ., Γουβιανάκης, Βιολάκης, Σπιθουράκης Ε.

Ζαρός:  Φιλιουδάκης, Σαριδάκης Ν., Αλμπαντάκης Ε., Λεμονάκης, Σηφάκης, Αλμπαντάκης Β., Σαριδάκης Κ., Ξεκαρδάκης, Πετράκης, Ιατρομανωλάκης, Καλεμάκης.

Έπαιξαν και οι: Αλεξάκης, Τσαγκαράκης, Καπετανάκης, Θεργιάκης, Παπαδοβασιλάκης, Αλμπαντάκης Σ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.