Ισοπαλία στους Βώρους για Φαιστό και Ασήμι

Σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι στους Βώρους, Φαιστός και Ασήμι έμειναν στο 2-2.

Γιάννης Νικολιδάκης και Νίκος Φανουράκης, χρησιμοποίησαν για μια ακόμα φορά νεαρούς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες προκειμένου να έχουν μια συμπληρωματική εικόνα για όλα τα παιδιά των σωματείων.

Η Φαιστός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Γρηγοράκη, ωστόσο πριν βγει το ημίχρονο το Ασήμι ισοφάρισε με τον Στεφανάκη σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιάννη Νικολιδάκη πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ με τον Γιώργο Παπαδάκη, όμως ο Τσαφαντάκης ήταν πάλι εκεί για το Ασημι να ισοφαρίσει στο τέλος της αναμέτρησης σε 2-2.

Φαιστός: Γρηγοράκης, Χατζιδάκης Β., Παπαδάκης Σ., Ρουκουνάκης, Παπαδάκης Ι., Παπαδάκης Α., Νικολιδάκης Α., Νικολιδάκης Σ., Παπαδάκης Γ., Καρταλιανάκης, Γρηγοράκης Ι.

Έπαιξαν και οι: Σταυρουλάκης, Σωπασής, Νικηφοράκης, Δουλγεράκης, Κιουμουρτζάκης, Αρμπάν, Χαμαλάκης, Χατζιδάκης Α.,

Ασήμι: Ντάγκινης, Σαριδάκης, Χατζηπαυλίδης Α., Σφακιανάκης, Κουτεντάκης, Μαραγκάκης, Ανδρεαδάκης, Χατζηκωσταντίνου, Τσαφαντάκης, Χατζάκης, Στεφανάκης.

Έπαιξαν και οι: Στρατάκης, Αντωνάκης, Αβανίδης, Χατζηπαυλίδης Ι., Μιχελάκης, Μαρκάκης Γ., Μαρκάκης Γ., Μαράκης, Καραταράκης Γ., Καραταράκης Π., Ρομπέρτο.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.