Σ. Ανωγειανάκης: «Σημαντικό για εμάς, η σωστή διαχείριση»

Στην σωστή διαχείριση του αριθμητικού μειονεκτήματος, μετά την αποβολή του Γιαννακάκη, «στάθηκε» στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Μινωικής, ο Στέλιος Ανωγειανάκης.

Στη δήλωση του, τόνισε χαρακτηριστικά: «συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη νίκη. Μία νίκη, που ήρθε κάτω από δύσκολες καταστάσεις, αφού είχαμε αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 25’ του Κουρουθιανάκη και πολύ αυστηρή αποβολή του Γιαννακάκη στο 35’.

Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο Β ημίχρονο κυρίως στο τακτικό κομμάτι, όπου πρώτο μας μέλημα ήταν να μην δεχτούμε γκολ, όπως και έγινε. Πολύ σημαντικό για εμάς ήταν η σωστή διαχείριση του αριθμητικού μειονεκτήματος για 60 λεπτά και αξίζουν ένα μπράβο οι παίκτες μου γιατί τακτικά ήταν πάρα πολύ καλοί.

Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Μινωικής, όπως και στον φίλο μου Δημήτρη και να του ευχηθώ χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή αύριο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.