Πρώτο «τεστ» με Γαρίπα για τον Κόροιβο

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι θα δώσει την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο των Αγίων Παρασκιών, ο Κόροιβος με αντίπαλο την ομάδα της Γαρίπας.

Μετά από περίπου τέσσερις εβδομάδες προπονήσεων, στον Κόροιβο, μετρούν αντίστροφα για το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι, με τον Γιάννη Χαλεπάκη, να το έχει προγραμματίσει για την ερχόμενη Κυριακή στις 17:30 στο γήπεδο στις Αγιές Παρασκιές, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές του να αποκτούν σιγά-σιγά αγωνιστικό ρυθμό.

Στον Κόροιβο, δεν… βιάζονται και δεν… πιέζονται, θέλοντας ουσιαστικά να μπουν σταδιακά στη… δράση, μετά από πολλούς μήνες αγωνιστικής αποχής, προκειμένου να αποφευχθούν πιθανοί τραυματισμοί για τους ποδοσφαιριστές τους και γι’ αυτό «άργησε» θεωρητικά το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι.

Στα… μεταγραφικά, ενδεχομένως και να γίνει προσπάθεια η ομάδα να ενισχυθεί ποσοτικά και δεν αποκλείεται να γίνουν δύο ή τρεις προσθήκες, χωρίς όμως να είναι κάτι σίγουρο μέχρι στιγμής.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.