Ανέτρεψε την κατάσταση από την… άσπρη βούλα

Ο Κόρακας, πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ ΕΠΣΗ, απέναντι στις Ελπίδες Ηροδότου, στο γήπεδο της Πόμπιας, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Κουτσάκη ο οποίος πέτυχε δύο γκολ από το σημείο του πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Καραλή στο 16’, για το 0-1, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Κόρακας βγήκε πιο αποφασιστικά και κατάφερε να αντρέψει το σκορ από το σημείο του πέναλτι.

ADVERTISING

Στο 66’ ο Κουτσάκης ισοφάρισε με το πρώτο πέναλτι και στο 84’ ο ίδιος παίκτης πάλι με πέναλτι έκανε το 2-1 και χάρισε μία πολύ σημαντική νίκη για τον Κόρακα.

Οι συνθέσεις:

Κόρακας: Αλεβιζάκης, Ρινακάκης, Σμαραγδάκης Ε., Κουριδάκης, Μουσακου, Φιντικάκης, Φραγκιαδάκης Γ. (42’ Σμαραγδάκης Β.), Τσακιράκης, Χαμηλάκης (84’ Φραγκιαδάκης Β.), Κουτσάκης, Δαριβιανάκης.

ADVERTISING

Ελπίδες Ηροδότου: Βασιλώτος, Παρασύρης (68’ Γεωργιάδης), Παπαμακρής (54’ Σούεντ), Ρουσσάκης, Καραλής, Κουκούλης, Αμπαζάι (85’ Τρίτσος), Ψαράκης, Κουμαρτζάκης (68’ Δατσέρης), Δερμιτζάκης (85’ Κωλετάκης), Συλλιγαρδάκης.



Click to Hide Advanced Floating Content