Με «όπλο» την έδρα για την πρόκριση ο Γιούχτας!

Μία ακόμη πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος θα προσπαθήσει να πάρει ο Γιούχτας ο οποίος αντιμετωπίζει στις Αρχάνες τον Αήττητο Σπάτων!

Η ομάδα του Άγγελου Κασσωτάκη ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά, παίρνοντας την πρόκριση στην 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας του Αλμυρού στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι, ενώ με «όπλο» την έδρα για ένα ακόμη παιχνίδι θα προσπαθήσει να συνεχίσει το…ταξίδι στο Κύπελλο Ελλάδας!

Απέναντί του ο Γιούχτας θα βρει τον Αήττητο Σπάτων ο οποίος έφτασε στη 2η φάση περνώντας το εμπόδιο της Νεάπολης εκτός έδρας!

Στην προσπάθεια για πρόκριση ο Άγγελος Κασσωτάκης ωστόσο θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Νύκταρη, που ταλαιπωρείται από μικρό τραυματισμό, αλλά και των Μπέρκη, Κόκκινου που και αυτοί συνεχίζουν να μένουν εκτός προπονήσεων.

Χωρίς Νύκταρη και άλλους δύο ο Γιούχτας!

Παρά τις όποιες απουσίες ωστόσο στο Γιούχτα η ψυχολογία είναι στα ύψη, και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας των Αρχανών έχουν στόχο μία ακόμη πρόκριση στο θεσμό του Κυπέλλου!

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 15:00 αντί για τις 16:00 που είχε αρχικά οριστεί και θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη από το Live του Grandsport.gr.

Αλλαγή ώρας στο Γιούχτας-Αήττητος Σπάτων!