Βελτιωμένος ο Ποσειδώνας και…. τεσσάρα στα Δειλινά

Ο Ποσειδώνας έδειξε αρκετά καλή εικόνα στο φιλικό με τα… κουρασμένα Δειλινά καταφέρνοντας να πάρουν τη νίκη με 4-0.

Η ομάδα του Νίκου Σουτζή έδειξε πολύ καλή εικόνα στο συγκεκριμένο φιλικό βελτιώνοντας αρκετά στοιχεία σε σχέση με το φιλικό με την Παλιανή, κάτι που άφησε ικανοποιημένο τον νεαρό τεχνικό.

Από την άλλη η ομάδα του Μάνου Μιχελάκη, έδειξε αρκετά κουρασμένη από τα συνεχόμενα φιλικά,  με αποτέλεσμα να πιάσει μέτρια εμφάνιση, ωστόσο ο νεαρός τεχνικός έδωσε ευκαιρίες σε παιδιά των ακαδημιών.

Οι “μπλε” έχοντας σε καλή ημέρα σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές κατάφεραν να πετύχουν τέσσερα γκολ, με τους Κοζυράκη, Κορνελάκη, Καπιζιώνη, με τον πρώτο να σκοράρει από δύο τέρματα, ενώ ο Βιλανάκης σημάδεψε το δοκάρι.

ΠοσειδώναςΚασαπάκης, Τζαγκουρνής, Κοζυράκης, Ντελάκης, Μαυράκης, Ασλαματζίδης, Καπηζιώνης, Σημιανάκης, Τερζάκης, Μερκουλίδης, Βιλανάκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Μητρογιαννόπουλος, Κατσελής, Βυνιχάκης, Κορνελάκης.

ΔειλινάΚοκκινάκης, Χεράκης, Αποστολάκης, Βιστάκης, Μιχελάκης, Ζησημόπουλος, Κεφαλούκος, Πασάς, Κούκος Γ., Κλίνης, Χουρίδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Κούκος Ι., Ροδουσάκης, Κανάκης, Λυρώνης, Σέβι, Ζερβουδάκης, Ροβιθάκης, Κούκος Μ., Μπλεντάς, Σταματάκης.

Μέτρια εικόνα το περίμενα γιατί είχαμε δυνατό φιλικό με το Λίντο δώσαμε ευκαιρίες σε αρκετούς μικρούς, από διάθεση είμαι ευχαριστημένος αναμενώμενη.