Σ. Μακρογιαννάκης: «Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός μας»

Για τη δημιουργία του ισχυρού Δ.Σ. στην Χερσόνησο, αλλά και το…χρόνια πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα με την δραστηριότητα μελών και ποδοσφαιριστών με τον τουρισμό που δεν βοηθά στην ετοιμότητα της ομάδας, μίλησε στο Grandsport.gr ο παράγοντας του σωματείου Σπύρος Μακρογιαννάκης.

Ο ίδιος μάλιστα αναφέρθηκε και σε έκτακτο Δ.Σ. οι αποφάσεις του οποίου θα κρίνουν και την παραμονή του στο συμβούλιο της ομάδας!

Για το ισχυρό Δ.Σ. που δημιουργήθηκε παρά τα προβλήματα που υπήρχαν μέσα στη διάρκεια του καλοκαιριού ο παράγοντας της ομάδας της Χερσονήσου ανέφερε: «Τους τελευταίους δύο μήνες μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις, καταφέραμε να συγκροτήσουμε ένα ισχυρό διοικητικό συμβούλιο, να φέρουμε έναν αξιόλογο προπονητή, θεωρώντας ότι έχει γίνει ένα μεγάλο βήμα.

Ωστόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην ομάδα της Χερσονήσου είναι διαχρονικά και εντοπίζονται στην δραστηριότητα των μελών και των παικτών της ομάδας στον τουρισμό όπου και δραστηριοποιούνται».

Και συνέχισε αναφερόμενος στο χαμένο…έδαφος και την…έλλειψη χρόνου για την ετοιμότητα της ομάδας: «Αυτό το γεγονός μας κωλυσιεργεί και μας πάει πίσω όσον αφορά την ετοιμότητα της ομάδας μας για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ο χρόνος τελικά δεν είναι σύμμαχός μας και για αυτό χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια…».

Τέλος εξήγησε πως αναμένεται να πραγματοποιηθεί κρίσιμο Δ.Σ. στην ομάδα οι αποφάσεις του οποίου θα κρίνουν την παραμονή του στο συμβούλιο της Χερσονήσου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Για αυτό το λόγο θα πραγματοποιηθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για το μέλλον της ομάδας όπου θα κληθούμε όλοι να πάρουμε αποφάσεις.

Από τις αποφάσεις αυτές θα εξαρτηθεί και η παραμονή μου στην ομάδα».