Γ. Γερακιός: «Ομάδα με δυναμική ο ΑΟΤ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΑΟ Τυμπακίου, παραχώρησε στο Grandsport.gr, o Γιώργος Γερακιός, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως επέλεξε την ομάδα της Μεσαράς, λόγω της δυναμικής της αλλά και της εμπιστοσύνης που του έδειξαν.

Ο νεαρός αμυντικός, αναφέρθηκε ακόμα και στους στόχους του ΑΟΤ, τονίζοντας πως θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα.

Για την απόφασή του να επιλέξει τον ΑΟΤ ως το νέο σταθμό της καριέρας του, τόνισε: «έκανα αυτήν την επιλογή, γιατί τόσο η ομάδα, όσο και ο προπονητής, μου έδειξαν εμπιστοσύνη και έρχομαι σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους για να την βοηθήσω, μία ομάδα με δυναμική στην Α1 κατηγορία».

Επίσημα στον ΑΟΤ ο Γ. Γερακιός

Για τους προσωπικούς αλλά και συλλογικούς στόχους, πρόσθεσε: «προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα, να πετύχει τον μεγάλο της στόχο που δεν είναι άλλος από το να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα».

Για τους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι» στους ανθρώπους του ΑΟΤ, ανέφερε: «η επιμονή της ομάδας, η δυναμική της, οι πορείες της στα πρωταθλήματα, η οργάνωση και η σοβαρότητα, ήταν καταλυτικοί παράγοντες στο να με πείσουν να αποδεχτώ αυτήν την πρόταση».