Γ Εθνική: Κλήρωση στις 23/9, «σέντρα» στις 3/10!

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των νέων πρωταθλημάτων της Γ Εθνικής κατηγορίας σε όλους τους ομίλους, ενώ η σέντρα, μετατέθηκε για 3 Οκτωβρίου, κατόπιν απόφασης της Επιτροπής διοργανώσεων της Ομοσπονδίας.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ, η κλήρωση θα διενεργηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Ομοσπονδίας και θα καλυφθεί διαδικτυακά από το epo.gr, ενώ η σέντρα σ’ όλους τους ομίλους, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, λόγω των διαδικασιών ένταξης των ομάδων στην Super League 2, καθώς έως τότε, θα έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο.

Η ανακοίνωση-ενημέρωση της ΕΠΟ, αναφέρει: «Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Ε.Π.Ο. θα διενεργηθεί η κλήρωση για το πρόγραμμα αγώνων του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, η έναρξη του οποίου επαναπροσδιορίστηκε για τις 3 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η μετάθεση της έναρξης του Πρωταθλήματος εγκρίθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων, που έλαβε υπόψη τις εν εξελίξει διαδικασίες ένταξης των ομάδων της Football League στην Super League 2.

Η διαδικασία της κλήρωσης θα καλυφθεί διαδικτυακά από site της ΕΠΟ».