Οριστικό: Στην Α2 Παλιανή και ΑΟΚ!

Στην Α2 θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο Παλιανή και ΑΟ Καμινίων, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να περάσουν από διαδικασία κλήρωσης!

Μετά τις κενές θέσεις που είχαν προκύψει στην Α2, η ΕΠΣΗ ακολουθώντας την ίδια συνταγή, έδωσαν το δικαίωμα στα σωματεία της Β κατηγορίας να δηλώσουν πρόθεση συμμετοχής για να αγωνιστούν στην παραπάνω κατηγορία.

Ωστόσο όπως αναφέρει και η Ένωση στην ανακοίνωσή της μόλις δύο ήταν τα σωματεία που έδειξαν πρόθεση να αγωνιστούν στην παραπάνω κατηγορία, η Παλιανή και ο ΑΟ Καμινίων και αυτές θα είναι οι ομάδες που θα αγωνιστούν στην Α2 της επόμενης περιόδου, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να περάσουν από διαδικασία κλήρωσης.

Πλέον αναμένονται εξελίξεις για να δούμε πως και…αν θα καλυφθούν οι υπόλοιπες κενές θέσεις που έχουν προκύψει στην Α2 καθώς με τις δύο αυτές ανόδους, τα κενά είναι τρία.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε σήμερα στις 14:00 η προθεσμία που είχε δοθεί στις ομάδες της B’ Κατηγορίας προκειμένου να καταθέσουν αίτημα συμμετοχής για την αναπλήρωση των κενών στην Α2 Κατηγορία.

Οι ομάδες που κατέθεσαν εμπρόθεσμα αίτημα συμμετοχής είναι:

Παλιανή και ΑΟ Καμινίων

Αυτές οι δύο ομάδες αποκτούν αυτόματα δικαίωμα συμμετοχής στην Α2 Κατηγορία ΕΠΣΗ περιόδου 2021-2022 χωρίς να απαιτείται η διενέργεια κλήρωσης».