ΟΦΗ

Γ. Σίμος: «Δεν καταλαβαίνω γιατί επιθετικό φάουλ δίνεται πέναλτι»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Γ. Σίμος: «Δεν καταλαβαίνω γιατί επιθετικό φάουλ δίνεται πέναλτι»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με την διαιτησία του Παπαδόπουλου εμφανίστηκε ο Γιώργος Σίμος στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA.

Ο 41χρονος τεχνικός “ξέσπασε” στην κάμερα της NOVA για την διαιτησία της αναμέτρησης και συγκεκριμένα για το πέναλτι που έδωσε στους Ακρίτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σίμος στην κάμερα της Nova:

«Σίγουρα τα προβλήματα δεν μας βοηθάνε, έχουμε πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε  φέτος και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Στα αγωνιστικά θέματα, δηλαδή στους τραυματισμούς και τα λοιπά θα ανταπεξέλθουμε. Η ομάδα μας κρατάει στάση ευθύνης απέναντι στο ποδόσφαιρο. Ξέρουμε τι έγινε. Δεν ξέρουμε γιατί ένα επιθετικό φάουλ δίνεται πέναλτι. Επίσης δεν ξέρουμε γιατί με ένα τζαρτζάρισμα δίνεται κόκκινη κάρτα. Πρώτη φορά μιλάω. Κάνουμε πως δεν βλέπουμε. Σιγά σιγά θα ξαναβρούμε τον δρόμο μας. Μέχρι το πέναλτι ήμασταν πολύ καλά, είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ ο επιθετικός ορμάει και ανοίγει το φρύδι του αμυντικού δίνεται πέναλτι. Είναι πρώτη φορά που μιλάμε και συγκεκριμένα εγώ».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΟΦΗ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα