Στο Ηράκλειο για τον Αλμυρό και ο Σεκούμπα Ντιατά

Μετά την έλευση του Αλμπέρτο Ζακ Ενγκουέμ, ο Αλμυρός έφερε στο Ηράκλειο κάτω υπό άκρα μυστικότητα έναν ακόμη ποδοσφαιριστή απο την Αφρική, καθώς στην πόλη μας βρίσκεται ο Σεκούμπα Ντιατά, ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια, αγωνίζεται σε Ελληνικές με εξαίρεση τη περυσινή σεζόν που αγωνίστηκε στην Κύπρο.

Στο Ηράκλειο για τον Αλμυρό ο Ενγκουέμ!

Ο Σεκούμπα Ντιατά, έφτασε σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο για λογαριασμό του Αλμυρού, με τον Σενεγαλέζο επιθετικό να έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα, ΟΦ Ιεράπετρας, ΑΕ Πέλλανας Καστορείου, Ασπρόπυρο, Αιγάλεω και Ιάλυσο Ρόδου, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αναγέννηση Δερύνειας, Ράντνικ Χατζίτσι, Μλάντα Μπόλεσλαβ Β’ και Σαράγεβο.

Στα ελληνικά γήπεδα έχει καταγράψει 73 συμμετοχές και έχει σημειώσει 12 γκολ. Έχει γεννηθεί στις 22 Δεκεμβρίου του 1992 στην πόλη Ντακάρ της Σενεγάλης και αγωνίζεται ως επιθετικός αλλά και ως αριστερός εξτρέμ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χρήστου: «Δώσαμε τα χέρια, αλλά δεν τηρήθηκε η συμφωνία»

Τη δική του θέση σχετικά με το «ναυάγιο» της...

Επιβεβαιώνει η Χερσόνησος: Προφορική συμφωνία με Δημήτρη Σωτηρίου!

Τη μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή των τελευταίων ετών στα τοπικά...

Πάει για το κόλπο-γκρόσο με Σωτηρίου η Χερσόνησος!

Μεταγραφική «βόμβα» στα σκαριά φαίνεται να έχει η Χερσόνησος,...

«Δείχνει» παραμονή Μαρινάκη ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε έξι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια...