Νέα έδρα οι Αγ. Παρασκιές για την Ομόνοια

Το γήπεδο στις Αγίες Παρασκιές θα είναι η νέα έδρα της ομάδας της Ομόνοιας Καλλιθέας, μετά από απόφαση των ανθρώπων της ομάδας.

Όπως έγινε γνωστό, οι διοικούντες ήρθαν σε συμφωνία προκειμένου να μπορεί η ομάδα να χρησιμοποιήσει ως έδρα το γήπεδο τις Αγίες Παρασκιές, που θα αποτελέσει φέτος την έδρα για τους αγώνες, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει η έδρα που θα διεξάγονται οι προπονήσεις, με τις λύσεις που εξετάζονται να είναι εντός Ηρακλείου.

Στην Ομόνοια, προετοιμάζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ το ερχόμενο Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των ποδοσφαιριστών του σωματείου με το νέο προπονητή Λευτέρη Ευδαίμων.

Σ’ αυτήν την συνάντηση, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο τους προπονητή και να συζητήσουν μαζί του οτιδήποτε αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

Επίσης, αποφασίστηκε να προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, την ερχόμενη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στο Κοινοτικό Κατάστημα Καλλιθέας, μέσω των οποίων θα εισέλθουν στο Δ.Σ. εκπρόσωποι της οικογένειας Λημναίου που επί της ουσίας, θα αναλάβουν τη διοίκηση της ομάδας.