Επίσημα και ο Πέτρος Στρατήγης στον ΟΦΑΜ!

Μετά τον Ανδρέα Στρατήγη, ο ΟΦΑΜ ανακοίνωσε και την συμφωνία του με τον Πέτρο Στρατήγη!

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία ιδιαιτέρως σημαντική προσθήκη, καθώς έχει φορέσει επί χρόνια τη φανέλα του Αλμυρού, βοηθώντας τα μέγιστα στην ομάδα του Γαζίου, αποτελώντας και τον αρχηγό της τα τελευταία χρόνια.

Με τη προσθήκη αυτή, αλλά και του Πέτρου Στρατήγη, ο ΟΦΑΜ προσθέτει ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ του με τον Αντώνη Λεκάκη να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

«Κλείνει» και ο Π. Στρατήγης

Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ, αναφέρει: «Μετά από μια πολύχρονη κ πετυχημένη πορεία στα γήπεδα του τοπικού ποδοσφαίρου, ήρθε η ώρα κ για τον Πέτρο Στρατήγη να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης μας ομάδας.

Ο Πέτρος ήταν από τους βασικούς συντελεστές της πορείας του Αλμυρού, με αποκορύφωμα την άνοδο του στη Γ’ Εθνική, όντας μάλιστα κ αρχηγός της ομάδας του Γαζίου για πολλά χρόνια.

Αναμφίβολα μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με πολλές παραστάσεις κ δεν χρειάζονται συστάσεις, ούτε για το ήθος του, ούτε φυσικά κ για το ταλέντο του.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη κ σημαντική προσθήκη για τον ΟΦΑΜ κ για συναισθηματικούς λόγους, καθώς ο στόχος που είχαμε θέσει από τη πρώτη στιγμή να απαρτίζεται η ομάδα μας κυρίως από παιδιά της Αγίας Μαρίνας κ της ευρύτερης περιοχής, σιγά-σιγά επιτυγχάνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πέτρο καλώς ήρθες στο σπίτι σου…..

#ΟΦΑΜ #ofamfamily…🔴⚪️⚫️».