Έγγραφο προς τα σωματεία της Β΄ ΕΠΣΗ για αναπλήρωση των κενών θέσεων στην Α2!

Με την ίδια…συνταγή η ΕΠΣΗ θα καλύψει τα κενά που δημιουργήθηκαν στην Α2 κατηγορία μέσω της Β ΕΠΣΗ, ενώ ήδη απέστειλε έγγραφο προς τα σωματεία!

Συγκεκριμένα μετά τις τρεις κενές θέσεις που δημιουργήθηκαν καθώς Ασίτες, ΕΓΟΗ και Δειλινά ανέβηκαν στην Α1, η ΕΠΣΗ έστειλε έγγραφο στα σωματεία της Β κατηγορίας όπου όπως αναφέρει μπορούν να δηλώσουν πρόθεση συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ κατόπιν εισηγήσεως της Επιτροπής Πρωταθλήματος, αποφάσισε με πρόσκληση στις ομάδες της Β’ Κατηγορίας, να αναπληρώσει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στην Α2 Κατηγορία ΕΠΣΗ περιόδου 2021-2022, μετά και την ολοκλήρωση της προθεσμίας των δηλώσεων συμμετοχής της Α2 Κατηγορίας.

Εφόσον το σωματείο σας επιθυμεί να συμμετέχει στην Α2 Κατηγορία, καλείστε να καταθέσετε εγγράφως το αίτημά σας έως την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτό το αίτημά σας είναι να έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία για τη δήλωση συμμετοχής σας στην Β’ Κατηγορία.

Εφόσον τα αιτήματα συμμετοχής στην Α2 Κατηγορία από τα σωματεία της Β’ Κατηγορίας είναι περισσότερα από τις κενές θέσεις που έχουν δημιουργηθεί, τότε η αναπλήρωση των κενών θα γίνει μέσω της διαδικασίας κληρώσεως.

Εάν απαιτηθεί κλήρωση για την αναπλήρωση των κενών, ορίζεται να διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στα γραφεία της ΕΠΣΗ, με επιτρεπτή τη φυσική παρουσία ενός εκπροσώπου από τα σωματεία που θα συμμετέχουν, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα».