Το γήπεδο της Χερσονήσου εκπέμπει… SOS

Μπορεί να έχουν περάσει περίπου δέκα μήνες από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν -μεταξύ άλλων- και την περιοχή της Χερσονήσου, όμως οι ζημιές που άφησαν «πίσω» τους στο γήπεδο της περιοχής, δεν έχουν ακόμα αποκατασταθεί!

Στις 10 Νοεμβρίου του περασμένου έτους, οι καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα και στο γήπεδο της περιοχής, καθώς πίσω από τη μία εστία, υπάρχει βράχος ο οποίος με την μεγάλη ποσότητα νερού που δέχτηκε, είχε μικρές κατολισθήσεις, γεμίζοντας ένα σημείο του γηπέδου, από λάσπη, η οποία μέχρι και σήμερα δεν έχει καθαριστεί.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο βίντεο που ακολουθεί αλλά και τις φωτογραφίες, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Χερσονήσου μπροστά από την εστία και καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής, έχει γεμίσει από λάσπη, κάτι που μπορεί να οδηγήσει και να κριθεί ακατάλληλο προς χρήση το γήπεδο.

Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων των Γουβών, δέκα μήνες μετά τις πλημμύρες, δεν έχει καθαριστεί το σημείο και λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων των ερασιτεχνικών κατηγοριών, το γήπεδο κινδυνεύει να κριθεί ως ακατάλληλο και οι ομάδες της περιοχής να μείνουν χωρίς έδρα, καθώς είναι το μοναδικό γήπεδο της περιοχής.

Πέραν πάντως του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί στον αγωνιστικό χώρο, υπάρχουν προβλήματα και στην περίφραξη του γηπέδου, με τα σύρματα να «κρέμονται», κάτι που κρύβει κινδύνους, ενώ έχουν υποστεί ζημιές και ηλεκτρικές συσκευές που βρισκόντουσαν στα αποδυτήρια.