Ασίτες, Δειλινά και ΕΓΟΗ στην Α1 ΕΠΣΗ!

Στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την ανάδειξη τριών ομάδων, οι οποίες τη νέα αγωνιστική περίοδο αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στην Α1 κατηγορία, με την κληρωτίδα να “χαμογελά” σε Ασίτες, Δειλινά και ΕΓΟΗ

Η ΕΠΣ Ηρακλείου, μετά την αποχώρηση Μεταξοχωρίου, Γόρτυνας και Πήγασου απο την Α1 κατηγορία, έδωσε τη δυνατότητα σε όσες ομάδες της Α2 ΕΠΣΗ το επιθυμούσαν, να δηλώσουν συμμετοχή στην μεγαλύτερη κατηγορία, με τα σωματεία των Λίντο, Αετού Ανωγείων, Δειλινών, Ασιτών, Μοχού και ΕΓΟΗ να εκφράζουν την επιθυμία τους, κάτι που οδήγησε την Ένωση στη διαδικασία της κλήρωσης.

Αυτή, διεξήχθη στα γραφεία της ΕΠΣΗ το απόγευμα της Δευτέρας 6 Σεπτεμβρίου, παρουσία των εκπροσώπων των σωματείων, αλλά και στελεχών της Ένωσης. Την κλήρωση πραγματοποίησε ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων κ. Γιώργος -Πλούταρχος- Κουτεντάκης μαζί με τα μέλη Γιώργο Φανουράκη-Μανώλη Μαθιουδάκη.

Η κληρωτίδα… έβγαλε τα σωματεία των Ασιτών, των Δειλινών και του ΕΓΟΗ, οι οποίες τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστούν στην μεγαλύτερη τοπική κατηγορία.

Τα σωματεία τα οποία εκπροσωπήθηκαν στην κλήρωση ήταν τα Δειλινά, ΕΓΟΗ, Λίντο, Μοχός, Αετός Ανωγείων και Μοχού, καθώς δεν παρευρέθηκε εκπρόσωπος των Ασιτών.