Απαντάει… θετικά ο Ν. Ζανταλής

Σε μία ιδιαίτερα σημαντική προσθήκη αναμένεται να προχωρήσει σήμερα ο Μοχός, καθώς αναμένεται η απάντηση του Νίκου Ζανταλή, ο οποίος εκτός απροόπτου θα απαντήσει θετικά στους ανθρώπους της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, ο Νίκος Ζανταλής αναμένεται σήμερα να δώσει την τελική του απάντηση στους ανθρώπους του Μοχού και αυτή εκτός απροόπτου θα είναι θετική, καθώς πείστηκε να φορέσει τη φανέλα του σωματείου τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναμφίβολα, θα πρόκειται για μία ιδιαιτέρως σημαντική μεταγραφή, καθώς πέραν των πολλών παραστάσεων που έχει από τις τοπικές κατηγορίες, είναι και παίκτης που έχει αγωνιστεί στη Γ Εθνική με τη φανέλα της Νεάπολης και θα δώσει το… κάτι παραπάνω στο ρόστερ του Μοχού.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Μοχός δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με την Τριτωνία καθώς αυτό ακυρώθηκε και ως εκ τούτου, οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Ποντίκαλη θα έχουν ρεπό το σαββατοκύριακο, ενώ υπενθυμίζουμε, ήδη η ομάδα του Μοχού, έχει δώσει θετική απάντηση στο ερώτημα της ΕΠΣΗ για το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στην Α1 ΕΠΣΗ.

Υπενθυμίζουμε, ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει περισσότερες από τρεις ομάδες που είναι τα κενά της Α1 ΕΠΣΗ και για τον λόγο αυτό, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση την Δευτέρα 6 Αυγούστου στις 19:00 στα γραφεία της ΕΠΣΗ.