Χωρίς Σαβουϊδάκη και Νίκολι ο ΠΟΑ

Δεν εκδόθηκε το δελτίο του Μάνου Σαβουϊδάκη από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ως εκ τούτου, ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΑΟ Πυλίου.

Όπως τονίζουν στον ΠΟΑ, ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι Κυπέλλου, καθώς, δεν εκδόθηκε το δελτίο του από την ΕΠΟ και δεν μπορεί να υπολογιστεί από τον Ανέστη Αναστασιάδη για το αυριανό παιχνίδι.

Οι Ατσαλενιώτες, ολοκλήρωσαν σήμερα το πρωί τη προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι, με τον Ανέστη Αναστασιάδη να μην μπορεί να υπολογίσει ούτε τον Λεονάρντο Νίκολι, που παραμένει στο Ρέθυμνο, δοκιμαζόμενος στην Επισκοπή.

Πέραν των δύο προαναφερθέντων, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον ΠΟΑ, καθώς άπαντες προπονήθηκαν κανονικά και θα βρίσκονται στη διάθεση του ικανού τεχνικού, και στην αποστολή μετέχουν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές.

Το παιχνίδι έχει οριστεί για την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στις 17:00 και η παρουσία φιλάθλων επιτρέπεται με την προϋπόθεση να είναι πλήρως εμβολιασμένοι.