Θ. Πατινιώτης: «Ο Ηρακλειώτικος κόσμος να μας στηρίξει»

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας και του Ηρακλείου γενικότερα να βρεθεί στο παιχνίδι του ΠΟΑ με τον ΑΟ Πυλίου, απεύθυνε στις δηλώσεις του ο Θανάσης Πατινιώτης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, στις δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος και το πρώτο για την σεζόν 2021-22, αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι που ακολουθεί όσο και στη προετοιμασία της ομάδας, λέγοντας πως θέλουν την πρόκριση αλλά και να βελτιώνονται μέρα με τη μέρα.

Όσο αναφορά τώρα την παρουσία του κόσμου, ανέφερε πως τους λείπει όλο αυτό και περιμένουν πως και πως το παιχνίδι της Κυριακής, καθώς θα είναι το πρώτο με την παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο για την ομάδα του ΠΟΑ.

Αρχικά για την πορεία της προετοιμασίας αλλά και το παιχνίδι Κυπέλλου που ακολουθεί, ανέφερε: «φτάνουν οι μέρες που ξεκινάνε οι υποχρεώσεις μας, αυτές αρχίζουν με τον θεσμό του κυπέλλου, θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Υπάρχει κούραση, είμαστε κοντά στην 5η εβδομάδα προετοιμασίας και κοιτάμε να κάνουμε την δουλειά μας και να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Εμείς προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Κυριακής, για να είμαστε έτοιμοι».

Για τον κόσμο που επιστρέφει στα γήπεδα και το κίνητρο που δίνει στους ποδοσφαιριστές με την παρουσία του, τόνισε: «εννοείται είναι σημαντικό να παίζεις και να έχει το γήπεδο κόσμο και πόσο μάλλον στην έδρα σου, μ’ όλα αυτά που έχουν συμβεί τον τελευταίο 1.5 χρόνο. Μας λείπει όλο αυτό και περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι της Κυριακής για να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει και ο Ηρακλειώτικος κόσμος φυσικά».