Στην Αναγέννηση Ιεράπετρας ο Φ. Κοκονόζι

Λίγες ώρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, η διοίκηση της Αναγέννησης Ιεράπετρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Φράνγκο Κοκονόζι.

Ο 23χρονος χαφ, την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στηον Π.Ο. Ξυλτύμβου, ενώ έχει περάσει και με επιτυχία από τον Ατρόμητο Κατερίνης, Πιερικό, Κιλκισιαό, ΑΕΚ Τρίπολης, αλλά και από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπίακού.

Σίγουρα η προσθήκη αυτή δίνει λύσεις στον Κώστα Δεδελετάκη στο επιθετικό κομμάτι, με τον νεαρό τεχνικό να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για μια ακόμα σημαντική προσθήκη.

Η ανακοίνωση: “Ο Φράνκο, ένας δυνατός παίκτης στα χαφ που αναμένεται να βοηθήσει στην επιθετική γραμμή των Λιονταριών, είναι πλέον στη διάθεση του Κώστα Δεδελετάκη. Ένας επιθετικός με ιδιαίτερη ικανότητα να δυσκολεύει την αντίπαλη άμυνα και να κλέβει νίκες με τα γκολ του. Έχει εικόνες και αρκετές παραστάσεις από πρωτάθληματα και επαγγελματικές κατηγορίες.
Ο Φράνκο ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Κατερίνης, Πιερικό, Κιλκισιακό, ΑΕΚ Τρίπολης, Κύπρο και Π.Ο.Ξυλοτύμβου.

” Φράνκο καλωσήρθες στα Λιοντάρια. Υγεία, επιτυχίες για τη φετινή σεζόν. Να έχουμε μαζί μια καλή συνεργασία .”