Ανεπίσημη πρώτη προπόνηση στη Χερσόνησο

Την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Χερσονήσου, στην ανεπίσημη… πρώτη της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονταν και πέρυσι στο ρόστερ της ομάδας, έχουν ειδοποιηθεί προκειμένου να βρίσκονται στο γήπεδο, για την πρώτη τους προπόνηση υπο τις οδηγίες του Ζαχαρία Νοικοκυράκη, ενώ παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας, βρίσκονται σε επαφές με ποδοσφαιριστές για να ενισχυθεί ποιοτικά και ποσοτικά το ρόστερ της ομάδας.

Δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται απουσίες παικτών που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούν να ενσωματωθούν στις προπονήσεις της ομάδας, κάτι που δυσχεραίνει το ήδη… δύσκολο έργο που έχει αναλάβει ο έμπειρος τεχνικός.

Στην ομάδα, προσπαθούν όσο το δυνατόν ταχύτερα να ξεκαθαρίσουν το τοπίο τόσο με τις ανανεώσεις παικτών, όσο και με τις προσθήκες, καθώς στόχος τους είναι σύντομα να υπάρξουν προσθήκες που θα επιτρέψουν στην ομάδα να πορευτεί απερίσκεπτη στη προσπάθεια της να προετοιμαστεί για την έναρξη του πρωταθλήματος.