Με τα γνωστά προβλήματα στον Άγιο Νικόλαο

Στο φιλικό παιχνίδι με τον ΑΟΑΝ που θα διεξαχθεί αύριο στις 18:00 στο γήπεδο Αγίου Νικολάου, έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Αλμυρό με τον Δημήτρη Βολονάκη να μην υπολογίζει σε αυτό, τους Κουγιουμτζή-Ζερβό οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού.

Ο Αλμυρός, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στο Κύπελλο Ελλάδος και την ήττα-αποκλεισμό από τον Γιούχτα, έστρεψε και πάλι τη προσοχή του στη προετοιμασία του για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, με τον Δημήτρη Βολονάκη, να προσπαθεί μέσα από τα φιλικά παιχνίδια και τις προπονήσεις να προετοιμάσει όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί, την ομάδα του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, έγινε φιλικό παιχνίδι με τον Αετό Ανωγείων την περασμένη Τετάρτη, όπου η ομάδα του Γαζίου είχε επικρατήσει 3-1, ενώ ακολουθεί ένα δυνατό φιλικό με τον ΑΟΑΝ στον Άγιο Νικόλαο, που είναι κατάλληλο και για… συμπεράσματα.

Σε αυτό το παιχνίδι βέβαια, δεν θα αγωνιστούν οι νεαροί Κουγιουμτζής-Ζερβός, οι οποίοι ναι μεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους, αλλά αναμένονται από την Δευτέρα (6/9) να μπουν και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και να βρίσκονται στη διάθεσή του προπονητή τους για τα επόμενα παιχνίδια.

Στον Αλμυρό, πέραν της προετοιμασίας, έχουν επικεντρωθεί και στις μεταγραφές, καθώς «ψάχνονται» για περαιτέρω προσθήκες και εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.