Σοκ στον ΟΦΗ: Ρήξη έξω μηνίσκου για Μεγιάδο!

Χωρίς τον Μεγιάδο συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα με τον Εργοτέλη και φυσικά ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης (1/9), υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου και για τον λόγο αυτό την Παρασκευή (3/9) θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΗ για την προπόνηση της ημέρας: "Το πρόγραμμα της Πέμπτης (2/9) περιελάμβανε άσκηση κατοχής μπάλας, ταχύτητες αντίδρασης και στατικές φάσεις.

ADVERTISING

Ο Κώστας Γιαννούλης και ο Πασχάλης Στάικος απουσίασαν λόγω ίωσης, ενώ ο Vahid Selimovic με τον Adil Nabi ακολούθησαν μέρος της προπόνησης. 

Ο Mike Van Duinen ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω αποφόρτισης, με τον Jon Toral να κάνει θεραπεία. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης. Απουσίασαν επίσης οι διεθνείς Davis Epassy, Abdoul Weiss, Απόστολος Διαμαντής και Φροίξος Γρίβας".