Σκόραραν οι… παλιοί νίκησε η Μινωική!

Τη νίκη με 3-0 κατάφερε να πάρει η Μινωική στο Μαρτινέγκο κόντρα στους Νέους Εργοτέλη στο φιλικό παιχνίδι που έγινε το βράδυ της Τετάρτης.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Νέοι Εργοτέλη είχαν καλή παρουσία και δυσκόλεψαν την ομάδα της Μινωικής, ωστόσο ο Ρουμελιώτης από την άσπρη βούλα έδωσε προβάδισμα στο σκορ.

Στην επανάληψη και ενώ οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές, η Μινωική “καθάρισε” το παιχνίδι αφού οι Πατσάκης και Καστελλιανάκης πέτυχαν δύο ακόμα γκολ ανεβάζοντας το σκορ στο 3-0.

Ο κ. Βλατάς έμεινε ικανοποιημένος για την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, ενώ θέλει να δει βελτίωση και στα ατομικά λάθη. Από την άλλη ο κ. Ντάγκινης, είδε τους παίκτες του να βγάζουν αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις μένοντας ικανοποιημένος, ωστόσο υπάρχει περαιτέρω βελτίωση.

Νέοι ΕργοτέληΧαλκιαδάκης, Πουλιανάκης, Τσβαούρι, Πλατοκούκης, Μερκουλίδης, Τσακόνι, Γκάγια, Καλαϊτζάκης Δ., Καλαϊτζάκης Γ., Ντολακάϊ, Ντίσα.

Έπαιξαν και οι: Καρδουλάκης, Ρασούλης, Παπαδάκης Μ., Μπουσούλης Β., Δροσατάκης.

ΜινωικήΣτεφανάκης, Κουρουγιαβούρης Γ., Καρούζος, Τσαμπουράκης, Τρουλινός, Καστελλιανάκης, Ανδρεαδάκης, Ταμπάκης, Κουρουγιαβούρης Μ., Ρουμελιώτης, Μαγάκης.

Έπαιξαν και οι: Καλυκάκης, Ρεμιγιάκης, Δρακωνάκης, Λεμονάκης, Μπάλας, Πατσάκης, Βιτσαξάκης,