Φιλική… τριάρα για την ΑΕΚ κόντρα στις Μοίρες

Τη νίκη με 3-0 κατάφερε να πάρει η ΑΕΚ «Di Babbo Climatecnica» στην Μεσσαρά κόντρα στις Μοίρες στο φιλικό που έδωσαν οι δύο ομάδες.

Οι “κιτρινόμαυροι” έδειξαν πιο έτοιμοι στο φιλικό της Τετάρτης με αποτέλεσμα να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη με 3-0 και να εκμεταλλευτούν το κακό πρώτο ημίχρονο των Μοιρών.

Για την ΑΕΚ «Di Babbo Climatecnica» το σκορ άνοιξε ο Ντελί με πέναλτι, ενώ το 2-0 έγινε με ψιλοκρεμαστό πλασέ του Κοκκινάκη. Το τελικό 3-0 έκανε πάλι ο “Κόκκι” από την άσπρη βούλα.

Παρά το σκορ Απόστολος Παπακώστας και Γιώργος Φινοκαλιώτης είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν για μια ακόμα φορά τους ποδοσφαιριστές τους και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια, αφού έρχεται ένα δύσκολο πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ.

Μοίρες:  Λιουδάκης, Ιερωνυμάκης, Τραορέ, Φραγκιαδάκης, Κυριακάκης, Κουτσάκης, Αντωνάκης, Ηλιάκης, Πολυμερίδης, Μασέλης, Σπυριδάκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Πολυμερίδης Γ., Μπιμπάκης, Κοζορωνάκης, Σπυριδάκης Μ., Ραπτάκης, Χατζάκης.

ΑΕΚατσαμπά «Di Babbo Climatecnica»: Σπανός, Κάββαλος, Ντελία, Γιαπεντζάκης, Καραφωτιάς Τολ., Καραφωτιάς Τακ., Νικολάου Π., Δάσκος, Τσατσάκης Γ., Βαρδονικολάκης Παπακώστας

Αγωνίστηκαν και οι: Κοκκινάκης, Λιακάκης, Σωμαράκης, Ανετάκης, Γιαννουλάκης, Λέλεκας, Ανδρεαδάκης, Τσατσάκης Μ.