Ο Λ. Λάμπρου δίνει «ζωή» στα φτερά του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης την έναρξη της συνεργασίας με τον Λάζαρο Λάμπρου με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ και ο Νίκος Νιόπλιας βάζει μια σημαντική… μονάδα στο οπλοστάσιο του.

Ο 24χρονος εξτρέμ ήρθε στον ΟΦΗ με τις καλύτερες συστάσεις, αφού οι ικανότητες του αλλά και οι εμφανίσεις του στο παρελθόν με τις ομάδες που έχει αγωνιστεί δείχνουν έναν ταχύτατο ποδοσφαιριστή που ξέρει μπάλα και θα μπορέσει να δώσει στον Νίκο Νιόπλια αυτό που ψάχνει από τις αρχές του καλοκαιριού.

Ο Λάμπρου ήρθε στον ΟΦΗ για να κάνει την διαφορά. Ήρθε για να βρει την Ιθάκη του, αφού στον ΠΑΟΚ δεν τον υπολογίζουν και κάθε χρόνο τον στέλνουν δανεικό και φέτος είναι η ευκαιρία του, αφού γύρο του έχει άτομα που τα γνωρίζει καλά, όπως είναι ο Γιάννης Σαμαράς.

Ο ΟΦΗ “πονούσε” στα εξτρέμ μετά και τις αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών και η προσθήκη Λάμπρου δίνει… ζωή στα άκρα της επίθεσης. Ο Νίκος Νιόπλιας τον πιστεύει αρκετά, θα τον έχει στο ρόστερ του και είναι ευκαιρία για τον 24χρονο να βοηθήσει τον σύλλογο αλλά και να βοηθηθεί.