Πρώτη συγκέντρωση στη Χερσόνησο

Την πρώτη τους συγκέντρωση ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, είχαν οι ποδοσφαιριστές της Χερσονήσου, προκειμένου να γνωρίσουν το νέο τεχνικό της ομάδας Ζαχαρία Νοικοκυράκη και να μιλήσουν με τους διοικούντες όσο αναφορά τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκέντρωση-συνάντηση, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της ομάδας στη Χερσόνησο, με τους διοικούντες να παρουσιάζουν στους ποδοσφαιριστές το νέο τεχνικό Ζαχαρία Νοικοκυράκη.

Η συμμετοχή στη πρώτη συγκέντρωση δεν ήταν μεγάλη, καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές της Χερσονήσου απουσίαζαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και όπως αποφασίστηκε, τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστούν τόσο η ημερομηνία της πρώτης προπόνησης, όσο και ο μεταγραφικός σχεδιασμός που θα πρέπει να ακολουθηθεί.

Με εξαίρεση τον Καπετανάκη που έχει αποχωρήσει, δεν έχει υπάρξει οριστικά κάποια άλλη αποχώρηση από την ομάδα, όμως δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται μερικές ακόμα, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις παιχτών που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούν να συνεχίσουν στην ομάδα.