Σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Βασίλης Γενιτσαρίδης

Την απόφασή να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 38 ετών, πήρε ο Βασίλης Γενιτσαρίδης, με τον ίδιο να ανακοινώνει την απόφασή του μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, μία ποδοσφαιρική καριέρα μεγάλη, με αμέτρητες συμμετοχές σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, έχοντας και συμμετοχές φυσικά στην Α’ Εθνική με την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Βασίλης Γενιτσαρίδης, γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 16 Φεβρουαρίου 1982, ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΟΦΗ 94 ενώ το 2001 αγωνίστηκε με τον Άγιο Νικόλαο στη Β Εθνική για δύο χρόνια, πριν αγωνιστεί στη συνέχεια με τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς στη μεγαλύτερη κατηγορία. Το 2005 εντάχθηκε στην ομάδα της Καλαμάτας μέχρι το 2007 και ακολούθησε ο Ολυμπιακός Βόλου και επέστρεψε και πάλι στην Καλαμάτα μέχρι το 2009.

Τη σεζόν 2009-2010 επέστρεψε στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΠΟΑ, ενώ την αμέσως επόμενη, αγωνίστηκε για έξι μήνες στη Παναχαϊκή και έξι μήνες στον Ολυμπιακό Χερσονήσου. Ακολούθησαν Γιούχτας, Ηρόδοτος, Ζαρός, Δαμάστα και… Γόρτυνα, που αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό, της πολυετής του καριέρας σε όλες τις κατηγορίες.

Τη φετινή σεζόν, την δεύτερη συνεχόμενη ουσιαστικά με τη φανέλα της Γόρτυνας, αποφάσισε να ολοκληρώσει τη ποδοσφαιρική του καριέρα, καθώς οι υποχρεώσεις του πλέον δεν του επιτρέπουν να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας και ως εκ τούτου, έβαλε τέλος σε μία πλούσια καριέρα, στην οποία έκανε πολλούς φίλους, αποτελώντας έναν ιδιαίτερα αγαπητό συμπαίκτη αλλά και αντίπαλο.

Ο ίδιος, θα παραμείνει κοντά στον χώρο του ποδοσφαίρου από άλλο πόστο, εάν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες…

Στην ανάρτηση του πάντως, αναφέρει: «όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι κι εγώ με τη σειρά μου, θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που συνεργάστηκα και αντιπάλους και ταυτόχρονα αυτό που αποκόμισα ήταν αμέτρητες φιλίες».