Γ. Χατζησεβαστός: «Έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα η Αναγέννηση Ιεράπετρας»

Η Δαμάστα θα υποδεχτεί την ομάδα της Αναγέννησης Ιεράπετρας στο γήπεδο της, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Γ Εθνικής, με τον προπονητή Γιάννη Χατζησεβαστό, να παραθέτει δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός, θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του εκτός τον Κομνηνό ο οποίος είναι τιμωρημένος και λίγο πριν την αναμέτρηση, θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας.

Παράλληλα, στις δηλώσεις που παρέθεσε, μίλησε για την ιστορική νίκη κόντρα στον ΠΟΑ, ενώ τόνισε πως η ομάδα της Αναγέννησης Ιεράπετρας έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, όμως η ομάδα του έχει καλή ψυχολογία, πίστη και ποιότητα, κάτι που μπορεί να την οδηγήσει στη νίκη.

ADVERTISING

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Δαμάστας: «Η προετοιμασία της Δαμάστας για το αυριανό παιχνίδι με την Αναγέννηση Ιεράπετρας έχει ολοκληρωθεί και ο Γιάννης Χατζησεβαστός έχει καλέσει όλους τους παίκτες στο γήπεδο, όπου λίγο πριν το παιχνίδι θα ανακοινώσει την 20άδα.

Στη διάθεσή του δεν θα βρίσκεται ο Ιπποκράτης Κομνηνός που δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΟΑ. Στην επίσημη δήλωσή του για το παιχνίδι με την Αναγέννηση, ο προπονητής της Δαμάστας επεσήμανε τα εξής:

«Σε ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια σταθερότητα σαν τις εμφανίσεις των δύο προηγούμενων παιχνιδιών και ιδιαίτερα με τον ΠΟΑ που συνδυάστηκε με νίκη, θέλοντας με ένα νέο τρίποντο να δώσουμε μεγαλύτερη αξία στο διπλό που κάναμε στο Ατσαλένιο.
Παίζουμε με έναν αντίπαλο που έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα αλλά η ψυχολογία μας, η πίστη μας και η ποιότητά μας είναι ο οδηγός για το τρίποντο. Είμαστε μια ομάδα η οποία βασίζεται στο σύνολο και όχι ατομικά σε κάποιον παίκτη…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ