Δ. Βολονάκης: «Σπαταλήσαμε ένα ημίχρονο»

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον Γιούχτα, όπου δέχτηκε και το γκολ της ήττας, ο Δημήτρης Βολονάκης, ο οποίος τόνισε για ακόμα μία φορά, πως η ομάδα του, χρειάζεται ενίσχυση σε κάποιες θέσεις.

Ο έμπειρος τεχνικός, μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνα με τον Γιούχτα, έδειξε ικανοποιημένος ως προς την απόδοση της ομάδας του στην επανάληψη, τονίζοντας πως είχε ηρεμία και καλύτερη κυκλοφορία, ενώ στάθηκε και στην ευκαιρία του Πιερτζιάκομι.

Στις δηλώσεις του αρχικά για το ματς ανέφερε: «στο πρώτο μέρος δεν έμεινα ευχαριστημένος, δείξαμε κάποιες αδυναμίες που δεν τις είχαμε δείξει στα δύο φιλικά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Στο πρώτο, ήταν καλύτερος ο Γιούχτας και οφείλουμε να τον συγχαρούμε για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση. Στο δεύτερο μέρος, ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε στο πρώτο, είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας, καλύτερη κυκλοφορία και κάναμε και τη φάση με τον Πιερτζιάκομι που έκανε καλή επέμβαση ο Κόλλιας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σπαταλήσαμε ένα ημίχρονο, με λίγα λόγια και φτάσαμε στο δεύτερο να κυνηγάμε το αποτέλεσμα. Με ένα γκολ, θα ήμασταν και πάλι στην ιστορία της πρόκρισης, όμως δεν ήρθε, κρατάμε το δεύτερο μέρος, το πρώτο πρέπει να το ξεχάσουμε και να δούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί παρουσιαστήκαμε έτσι».

Για τις μεταγραφές και εάν θα υπάρξει προσθήκη μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ο έμπειρος τεχνικός, τόνισε: «το έχουμε ξαναπεί αυτό, το γνωρίζουν όλοι στον Αλμυρό. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε κάποιες θέσεις, θεωρώ ότι κάτι θα γίνει, αυτό είναι το ορθολογικό και το σωστό, για κάποιες θέσεις που υστερούμε και θέλουμε ενίσχυση».