Με χατ τρικ Νύκταρη τη νίκη ο Αετός Ανωγείων

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με ευκαιρίες και πέντε γκολ ο Αετός Ανωγείων επικράτησε του Μοχού με 3-2 σε φιλική αναμέτρηση.

Χρήστος Καλομοίρης και Γιώργος Ποντίκαλης έβγαλαν συμπεράσματα για την συνέχεια της προετοιμασίας, αφού ήταν ένα δυνατό φιλικό με δύο καλές ομάδες.

Ο τεχνικός του Αετού έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, ενώ αναμένει περαιτέρω βελτίωση μέσα από τις προπονήσεις.

Από την άλλη ο Γιώργος Ποντίκαλης δεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας πως έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό και άμεσα αναμένεται βελτίωση.

Για την ιστορία το σκορ άνοιξε ο Μοχός με τον Ποντίκαλη, ενώ στην συνέχεια ο Νύκταρης πήρε από το… χέρι τον Αετό και με τρία δικά του γκολ έκανε το 3-1. Για τους “κιτρινομπλε” μείωσε και πάλι ο Ποντίκαλης σε 3-2.

3-2 Χάσατε ωραίο παιχνίδι καλό παιχνίδι εμείς ήμασταν κάκοι δεν ήσουν ευχαριστημένος καθόλου, εκνευρισμό. απουσίες.

Αετός Ανωγείων: Καπετανάκης, Ξυλούρης Μ., Μέμμος Λ., Μπινιχάκης, Κονιός, Ξυλούρης Δ., Νύκταρης, Βιτώρος, Κεφαλογιάννης, Παγκαλάκης, Ανδρικάκης.

Έπαιξε και ο: Σαλούστρος.

Μοχός: Μουτζούρης, Διαμαντάκης, Τσερκέζι, Σούρσος, Νικολάρας, Διγενής, Ζουρνατζίδης, Βαρδονικολάκης, Μεγκί, Ταουσιάνης, Ποντίκαλης.

Αγωνίστηκαν και οι: Τζιμινικάκης, Ρουμελιώτης, Σπανάκης, Ρουσοχατζάκης.