Σπουδαία κίνηση με Τ. Παγώνη ο Πόρος!

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Πόρος, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Παγώνη.

Λίγες ώρες πριν το σπουδαίο παιχνίδι με την Σαλαμίνα, ο Πόρος ανακοίνωσε την απόκτηση ενός έμπειρου αμυντικού. Ο λόγος για τον Τάσο Παγώνη. Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί εδώ και μέρες την προετοιμασία της ομάδας και φαίνεται ότι είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Ο Τάσος Παγώνης έχει αρκετές παραστάσεις στα πρωταθλήματα της Football League και της Super League 2, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ρόδου.

ADVERTISING

Ο ίδιος επιστρέφει στην Κρήτη μετά από αρκετά χρόνια, αφού στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Χανίων.

Η ανακοίνωση: Eκτος από έναν εξαιρετικό στόπερ που μπορεί με την ίδια ευχέρεια να καλύψει και το δεξί άκρο της άμυνας οι “μπλε” ενέταξαν στο δυναμικό τους και έναν άψογο χαρακτήρα κι ένα τρομερό παιδί! Τάσος Παγώνης: Η ήρεμη και πολύπειρη δύναμη του Πόρου στα μετόπισθεν! Ο Τάσος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις! Η διαδρομή και η μέχρι τώρα πορεία του τα λένε όλα και μιλούν από μόνα τους! Ένας ποδοσφαιριστής – διαμάντι που έχει φάει τα γήπεδα με το… κουτάλι και έχει καταγράψει Ηρακλής Αμπελοκήπων, Πανσερραϊκός (5 χρόνια στην Super League 2 και Super League 1), Εορδαϊκός (Football League), Βέροια (Super League 2), Αναγέννηση Επανομής (Super League 2), Καβάλα (Super League 2), ΑΟ Χανιά (4 χρόνια Super League 2), Δόξα Δράμας (Γ’ Εθνική), Αστέρας Αμαλιάδας (Γ’ Εθνική), Διαγόρας (Γ’ Εθνική), Νίκη Βόλου (Football League), Ιάλυσος (Football League), Ρόδος (Football League) και τώρα Πόρος για τον Παγώνη που συνεχίζει ακάθεκτος σαν το παλιό καλό – κρασί!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

ADVERTISING

Μετά την τριετή θητεία του στον ΑΟ Χανιά (2013 – 2016) όπου πρόσφερε πάρα πολλά και αγαπήθηκε πολύ και το σύντομο πέρασμά του από τον Κισσαμικό, ο δεξιοπόδαρος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στην αγαπημένη του Κρήτη. Αυτή τη φορά άλλαξε νόμο, μετακομίζοντας από τα Χανιά στο Ηράκλειο.

ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΣΑΤΣΟ!

Και βρίσκοντας στον Πόρο έναν συμπαίκτη από τα παλιά κι έναν καλό του φίλο, τον Σωτήρη Τσάτσο. Ο Τσάτσος που στον ΑΟ Χανιά μέτρησε δύο θητείες (2010 – 2011 και 2012 – 2013 β’ – 2013 – 2014) παρέα για ένα διάστημα με τον Τσάτσο, ενώ στο Ηράκλειο βρέθηκε πρώτη φορά τη σεζόν 2018 – 2019 για τον Γιούχτα.

ADVERTISING

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΠΑΔΟΜΙΧΕΛΑΚΗ!

Στο Ηράκλειο ο Τάσος Παγώνης συνάντησε άλλο έναν καλό του φίλο, τον Μπάμπη Παπαδομιχελάκη η παρουσία του οποίου έπαιξε τον δικό της ξεχωριστό ρόλο στην αποδοχή της πρότασης των “μπλε”. . Με τον Παπαδομιχελάκη ήταν μαζί φαντάροι για μερικούς μήνες στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο ΤΥΟ στα Χανιά. Μάλιστα ο Τάσος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Μπάμπη τον οποίο ξεχώρισε από τότε και τώρα θα παίξουν μπάλα μαζί στον Πόρο!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ