Στον Πόρο ως δανεικός ο Λ. Κλίνης!

Την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Λευτέρη Κλίνη ως δανεικό από τη Μινωική ανακοίνωσε ο Πόρος!

Η ανακοίνωση των «μπλε» αναφέρει: «Ο Α.Ο. Πόρου ευχαριστεί θερμά το φίλο σωματείο της Μινωικής, τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας που δείχνουν έμπρακτα ότι νοιάζονται πραγματικά για τα νέα παιδιά και ενδιαφέρονται για την εξέλιξη και το μέλλον τους, προσδοκώντας το καλύτερο για εκείνα. Στο πλαίσιο αυτό παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τη Μινωική στον Πόρο ο Λευτέρης Κλίνης.

O ταλαντούχος αριστεροπόδαρος  μεσοεπιθετικός που αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα (30/08), φορώντας για πρώτη φορά τα "μπλε", είναι 20 ετών (γεννηθείς στις 26 Μαρτίου 2001), αγωνίζεται στο αριστερό "φτερό" της επίθεσης (μπορεί με την ίδια ευχέρεια να παίξει και ως μπακ καλύπτοντας όλη την αριστερή πλευρά) και λογίζεται ως μικρός στη Γ’ Εθνική.

ADVERTISING

Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΟΦΗ φορώντας τα "ασπρόμαυρα" για ένα χρόνο, ωστόσο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Μινωική περνώντας απ' όλα τα τμήματα. Αποτελώντας αρχικά μέλος των Ακαδημιών της "Μπάρτσα" για μια οκταετία, ακολούθησαν για 1,5 χρόνο οι Νέοι Μινωικής, ενώ την τελευταία τετραετία είναι μέλος της πρώτης ομάδας.

Καλωσορίζουμε τον Λευτέρη στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε τα καλύτερα, θα τον βοηθήσουμε να εξελιχθεί και ν' αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο και θα μας βοηθήσει. Ευχαριστούμε και πάλι το φίλο σωματείο της Μινωικής για την εμπιστοσύνη του και να είναι σίγουροι οι άνθρωποι της ομάδας της Φορτέτσας ότι θα τους την ανταποδώσουμε και θα τους στηρίξουμε σε ότι χρειαστούν. Έδειξαν στην πράξη ότι κοιτούν το δάσος και όχι το δέντρο".

* Στις φωτογραφίες το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πόρου Λευτέρης Κλίνης με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Ασσαργιωτάκη, τον προπονητή Ανδρέα Σκέντζο, παρουσία του Γενικού αρχηγού της Μινωικής Νίκου Διλβόη».