Ακόμα ένα Κρητικόπουλο στον Ηρόδοτο, ανακοίνωσε Ρουσάκη!

Ένα ακόμα Κρητικόπουλο ενέταξε στο δυναμικό του ο Ηρόδοτος, ο οποίος ανακοίνωσε την συμφωνία του με τον Μανώλη Ρουσάκη, που έπειτα από ένα χρόνο, επιστρέφει και πάλι στη Κρήτη!

Ο Μανώλης Ρουσάκης, αποχώρησε από τον Πλατανιά τη σεζόν 2019-20, την οποία κατέγραψε 8 συμμετοχές, ενώ την αμέσως προηγούμενη, πάλι με τη φανέλα της ομάδας των Χανίων και προπονητή τον νυν του Ηροδότου Γιάννη Τάτση, είχε 28 συμμετοχές, αγωνιζόμενος και στον επαναληπτικό του «μπαράζ» με τον ΟΦΗ, στο «Γεντί Κουλέ».

Αναμφίβολα, είναι σημαντική προσθήκη για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, με τον Γιάννη Τάτση, να έχει και πάλι στη διάθεσή του, έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει αρκετά καλά.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση του Ηροδότου, αναφέρει: «Η διοίκηση της υπό σύσταση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Ρουσάκη.

Ο Μανώλης Ρουσάκης, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του ΑΟ Τυμπακίου, ενώ ακολούθησε η μετακίνησή του στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Πανιωνίου, της ΠΑΕ ΟΦΗ και της ΠΑΕ Πλατανιάς κατά σειρά, πριν καταγράψει την πρώτη του συμμετοχή σε ανδρική ομάδα με τον Πανθρακικό τη σεζόν 2016-17 στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Την αμέσως επόμενη χρονιά, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ερμή Ζωνιανών στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και ακολούθησαν κατά σειρά Αναγέννηση Καρδίτσας, Πλατανιάς, Ξάνθη και Άρντα Καρντζαλί.

ADVERTISING

Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι, που ακόμα ένα Κρητικόπουλο, θα φοράει τη φανέλα του ΗΡΟΔΟΤΟΥ.

Μανώλη σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΗΡΟΔΟΤΟΥ και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο».

Τα σχόλια είναι κλειστά.