Με Σχοιναράκη «πέρασε» από το Λίντο και έκανε το «2X2» ο Κόροιβος

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και παρά το γεγονός πως αγωνιζόντουσαν με δέκα παίκτες από το 15ο λεπτό, ο Κόροιβος επικράτησε 1-3 της νεανικής Δόξα Ηρακλείου για την 2η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Γιάννη Χαλεπάκη κατάφερε να προηγηθεί από το 5ο λεπτό με τον Σχοιναράκη να κάνει το 0-1 και τους γηπεδούχους να «απαντάνε» προσωρινά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκιουλμιχαλη, στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Πολυχρονάκης αφήνοντας την ομάδα του Κοροίβου με δέκα παίκτες.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μανιουδάκης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους ενώ το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 75’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Σχοιναράκης.

Δόξα Ηρακλείου: Ζαχαριουδάκης, Λάμας(46’ Αδαμάκης), Ανδρεαδάκης(60’ Τσικανδυλάκης), Φουράκης(20’ λ.τ. Πετράκης Κ.), Πετράκης Δ., Βλαχάκης(75’ λ.τ. Δασκαλάκης), Ζηδιανάκης, Ρολάκης, Σεβδαλής, Γκιουλμιχάλης, Ματαλλιωτάκης

Κόροιβος: Πολυχρονάκης, Κεφαλάκης, Πρέντι, Σταυρακάκης(40’ λ.τ. Τραπαντάρος), Τσικαλάς, Καβάζης, Μαυρογιάννης(15’ Δουκουμεντζάκης), Σχοιναράκης(80’ Μουρτζάκης), Καλογεράκης(80’ Τουγλής), Αντωνακάκης, Μανιουδάκης