ΟΦΑΜ: Ακυρώθηκε η εκδήλωση με τον Κώστα Σαριδάκη λόγω παράτασης των μέτρων!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΦΑΜ ανακοίνωσε την ακύρωση της εκδήλωσης με τον Κώστα Σαριδάκη, που είχε κανονιστεί για την Παρασκευή 27 Αυγούστου, λόγω της παράτασης των μέτρων στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου!

Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ αναφέρει: «Η Διοίκηση του Ο.Φ.Α.Μ. σας ενημερώνει ότι ακυρώνεται η εκδήλωση που θα γινόταν την Παρασκευή 27 Αυγούστου στο κέντρο “ΑΥΛΗ-ΑΝΟΔΟΣ” με το συγκρότημα του Κώστα Σαριδάκη, καθώς παρατείνεται η ισχύς των ειδικών, τοπικού χαρακτήρα, μέτρων στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2021.

Σας ζητάμε και πάλι ταπεινά συγνώμη αφού και πέρυσι είχε ακυρωθεί η καλοκαιρινή, θεσμοθετημένη μας εκδήλωση, λόγω της πανδημίας, αλλά το αγαθό της δημόσιας υγείας υπερέχει όλων κ είναι αδιαπραγμάτευτο.

Παρόλα αυτά η κλήρωση των δώρων που έχουμε ήδη αγοράσει για τη βραδιά της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί κανονικά τη Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 & ώρα 19.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας, παρουσία δικηγόρου κ θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα μας στο Facebook.

Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια μας, μπορούν να προμηθευτούν λαχνούς από τα μέλη της Διοίκησης μας.

Η τιμή του λαχνού είναι 2,00€ κ τα δώρα που θα κληρωθούν είναι τα εξής:

1) Μια τηλεόραση Hitachi 32″ smart TV full HD, προσφορά του Δ.Σ. Ο.Φ.Α.Μ.

2) Ένα tablet Samsung galaxy α. 4πυρηνο 2GB RAM, προσφορά του Δ.Σ. Ο.Φ.Α.Μ.

3) Ένα ρολόι, smart watch maxcom 90mah ip67, προσφορά της εταιρείας “TZORAKIS HOME”, Ελ. Βενιζέλου 100 Γάζι Μαλεβιζίου.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

#ΟΦΑΜ #ofamfamily…?⚪️⚫️».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P