Ανακοίνωσε Βασιλάκη και Κοκκινάκη ο Άρης Σούδας!

Σε δύο ακόμη σημαντικές προσθήκες προχώρησε ο Άρης Σούδας, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση των Νίκο Βασιλάκη και Γιάννη Κοκκινάκη.

Ο πρώτος αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής την περασμένη σεζόν, με τη φανέλα της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ενώ ο Κοκκινάκης στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα μεταξύ άλλων την Προοδευτικής.

Η ανακοίνωση της ομάδας των Χανίων αναφέρει: «Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Βασιλάκη και Γιάννη Κοκκινάκη.

ADVERTISING

Ο Νίκος Βασιλάκης που γεννήθηκε την 03.11.1999 ξεκίνησε από το ΣΥΝΚΑ, αγωνίσθηκε με την Κ17 του Πλατανιά, με την ομάδα του ΔΑΑΟΧ ενώ μέχρι και το τέλος της σεζόν 2020-21 αγωνίσθηκε με την ομάδα του ΣΥΝΚΑ στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Ο Γιάννης Κοκκινάκης γεννήθηκε την 04.07.2002, ξεκίνησε από τον Πήγασο Αγ. Διονυσίου Πειραιά και έχει αγωνισθεί με την ομάδα του Παννεαπολικού, με την Προοδευτική στη Γ’ Εθνική και με την ΑΠΟ Φίλαθλοι Πειραιά ενώ παράλληλα ήταν επί 4 χρόνια στέλεχος των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ.Πειραιά.

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε να είναι υγιείς, καλή και επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά και εκπλήρωση όλων των προσωπικών τους στόχων.

ADVERTISING

Εκ του Δ.Σ».Click to Hide Advanced Floating Content