Α. Λεοντιάδης: «Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Νεάπολης πραγματοποίησε ο Ανέστης Λεοντιάδης, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα, ανακοινώθηκε επίσημα από τους Λασιθιώτες.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον προπονητή Στέλιο Ανωγειανάκη, με τον οποίο έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν, ενώ παράλληλα, τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη, όπως επίσης και την διοίκηση.

Αρχικά, για την απόφασή του να αγωνιστεί στη Νεάπολη, ο ίδιος τόνισε: «θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Στέλιο Ανωγειανάκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Έχω συνεργαστεί άλλη μία φορά στο παρελθόν με τον κ. Ανωγειανάκη και του έχω κ’ εγώ από τη μεριά μου απόλυτη εμπιστοσύνη.

Χαίρομαι που θα αγωνιστώ για την ομάδα της Νεάπολης και γι’ αυτό θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Έχω πολλή όρεξη να επιστρέψω στο γήπεδο, λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων αλλά και να αγωνιστώ στη κατηγορία αυτή και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μου. Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους της διοίκησης που με αγκάλιασαν και μου έδειξαν το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη τους, εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα, σε όλους».

Στη συνέχεια, για τον στόχο της ομάδας του αλλά και του ίδιου, ανέφερε: «κατανοώντας το γεγονός ότι η ομάδα θα πρέπει να προσπαθήσει να παραμείνει στη κατηγορία, πρωταρχικός στόχος προφανώς θα είναι αυτός και από τη μεριά μου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει η όρεξη και η προσπάθεια για κάτι καλύτερο».