«17ο Μαρκομιχελάκειο τουρνουά»: Πλούσιο φωτογραφικό υλικό απο τις απονομές, τα πηγαδάκια και τα παιχνίδια!

Παρουσία πλήθος κόσμου και με όλα τα απαραίτητα μέτρα, πραγματοποιήθηκε για 17η χρονιά το «Μαρκομιχελάκειο τουρνουά» στις Αρχάνες, προκειμένου ο Γιούχτας να τιμήσει τον Μιχάλη Μαρκομιχελάκη, που δώρισε την έκταση όπου βρίσκεται σήμερα το γήπεδο της ομάδας των Αρχανών! 

Στο τουρνουά, πέραν του διοργανωτή Γιούχτα συμμετείχαν η ΠΑΕ Εργοτέλης και η Αναγέννηση Ιεράπετρας, οι οποίοι παρέλαβαν μετά την ολοκλήρωσή του και τιμητικές-αναμνηστικές πλακέτες, για την συμμετοχή τους σε αυτό, ενώ παράλληλα, ο Γιούχτας, τίμησε και τον Στράτο Κοτζαμάνη, τον πρώην πρόεδρό του.

Για την… ιστορία, ο Εργοτέλης αναδείχθηκε νικητής της διοργάνωσης, κερδίζοντας 2-0 τον Γιούχτα και με το ίδιο σκορ και την Αναγέννηση Ιεράπετρας, ενώ 0-1 επικράτησε η ομάδα του Κώστα Δεδελετάκη, κόντρα στους διοργανωτές.

ADVERTISING

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, που στο παρελθόν έχει διατελέσει και πρόεδρος στην ομάδα των Αρχανών, ενώ στις κερκίδες βρέθηκαν και αρκετοί προπονητές αλλά και φίλοι του ποδοσφαίρου.

Το Grandsport.gr, βρέθηκε στις Αρχάνες και κατέγραψε με τον φωτογραφικό φακό, όλα όσα συνέβησαν εκεί και σας παρουσιάζει ένα πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ, συνολικά 212 φωτογραφιών!

Φωτογραφίες απο τις απονομές και τα… πηγαδάκια: 

ADVERTISING

Φωτογραφίες από το παιχνίδι Γιούχτας-Αναγέννηση Ιεράπετρας:

ADVERTISING

Φωτογραφίες από το παιχνίδι Εργοτέλης-Αναγέννηση Ιεράπετρας:

Φωτογραφίες από το παιχνίδι Γιούχτας-Εργοτέλης:

ADVERTISING

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ