Τίμησε τον Στράτο Κοτζαμάνη ο Γιούχτας!

Τον πρώην πρόεδρό του και στέλεχος, Στράτο Κοτζαμάνη, που παραμένει μέχρι και σήμερα κοντά στην ομάδα των Αρχανών, τίμησαν οι “πράσινοι” αμέσως μετά την ολοκλήρωση του 17ου Μαρκομιχελάκειου τουρνουά. 

Ο Εργοτέλης ήταν ο νικητής του «17ου Μαρκομιχελάκειου Τουρνουά» επικρατώντας του Γιούχτα και της Αναγέννησης Ιεράπετρας με το ίδιο σκορ(2-0), ενώ μετά το τέλος των αναμετρήσεων οι άνθρωποι του Γιούχτα τίμησαν τον πρώην πρόεδρο του σωματείου Στράτο Κοτζαμάνη!

Συγκεκριμένα ο νυν πρόεδρος της ομάδας Νίκος Μπουνάκης τίμησε τον πρώην πρόεδρο του σωματείου των Αρχανών Στράτο Κοτζαμάνη για την πολυετή του προσφορά του!

ADVERTISING

Παράλληλα στο πλαίσιο των απονομών μετά το τέλος του 17ου Μαρκομιχελάκειου Τουρνουά, δόθηκαν τιμητικές πλακέτες, στην ΠΑΕ Εργοτέλης, στην Αναγέννηση Ιεράπετρας και τον Γιούχτα!

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Γιούχτα Νίκος Κοτζαμάνης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη Αντώνη Μπουρσέλη, ενώ ο Γιάννης Τζαγκαράκης, πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, παρέδωσε τιμητικές πλακέτες τόσο στον Γιούχτα όσο και στον προπονητή της Αναγέννησης Ιεράπετρας Κώστα Δεδελετάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ