Τα φώτα στραμμένα στο «Μαρκομιχελάκειο» τουρνουά

Για 17η συνεχή χρονιά, θα διεξαχθεί φέτος το «Μαρκομιχελάκειο» τουρνουά στις Αρχάνες, με σκοπό, οι άνθρωποι του Γιούχτα, να τιμήσουν τον ευεργέτη του σωματείου, ιατρό Μιχαήλ Μαρκομιχελάκη.

Ο Μιχαήλ Μαρκομιχελάκης, το 1960, δώρισε την έκταση όπου βρίσκεται το γήπεδο των Αρχανών για να δημιουργηθεί το γήπεδο του Γιούχτα και για τον λόγο αυτό, κάθε χρόνο, οι Αρχανιώτες τον τιμούν με την διοργάνωση ενός τουρνουά που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Στο τουρνουά, φέτος, μετέχουν πέραν του Γιούχτα, η ΠΑΕ Εργοτέλης και η Αναγέννηση Ιεράπετρας, ενώ βάσει του προγράμματος, στις 17:00 ο Γιούχτας θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ιεράπετρας, θα ακολουθήσει στις 18:00 το Εργοτέλης-Αναγέννηση και θα ολοκληρωθεί στις 19:00 με το παιχνίδι Εργοτέλης-Γιούχτας.

ADVERTISING

Όπως αποφασίστηκε από τους ανθρώπους του Γιούχτα, σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ, θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων υπό την προϋπόθεση να είναι εμβολιασμένοι ή να έχουν αρνητικό rapid test τελευταίου 24ώρου, ενώ για τα παιδιά κάτω των 17 ετών, η είσοδος μπορεί να γίνει με αρνητικό self test.

Το πρόγραμμα του «17ου Μαρκομιχελάκειου»:

Γιούχτας – Αναγέννηση Ιεράπετρας 17:00

ADVERTISING

Αναγέννηση Ιεράπετρας – Εργοτέλης 18:00

Γιούχτας – Εργοτέλης 19:00

Σάββατο γεμάτο… δράση στα γήπεδα του Ηρακλείου

ADVERTISINGClick to Hide Advanced Floating Content