Ανακοίνωσε την αποχώρησή του ο Μ. Παπαδάκης

Με ανάρτησή του μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο μέχρι πρότινος προπονητής των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ Μανώλη Παπαδάκης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του, ευχαριστώντας παράλληλα τον Γιάννη Σαμαρά και όλους όσους συνεργάστηκε στον ΟΦΗ.

Η ανάρτησή του, αναφέρει: «Μετά από σχεδόν τρία χρόνια ως προπονητής της ακαδημίας ΠΑΕ ΟΦΗ πήρα τη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσω.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ καταρχάς στον ΚΥΡΙΟ Γιάννη Σαμαρά που από την πρώτη στιγμή με επέλεξε να είμαι μέλος της ομάδας και να συμμετέχω ενεργά στην ανάπτυξη του εκπαιδευτικού προγράμματος.Τη

Επίσης ευχαριστώ το κάθε παιδί ξεχωριστά για όλο αυτό το διάστημα που συνεργαστήκαμε και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία με υγεία στη ζωή τους.

Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου προπονητές αλλά και όλο το προσωπικό της ακαδημίας και της πρώτης ομάδας αλλά και το Δ.Σ. για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί.

Η απόφαση μου είναι για προσωπικούς λόγους και δυστυχώς δεν θα έχω την δυνατότητα να ζήσω σαν μέλος της ομάδας όλο αυτό που πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον. Ίσως κάποια στιγμή να συνεργαστούμε ξανά…

Εύχομαι σε όλη την ομάδα της ΠΑΕ ΟΦΗ υγεία, σταθερότητα, υπομονή και πίστη!

Με εκτίμηση,

Μανώλης Παπαδάκης».