Πέντε ανανεώσεις και πέντε επιστροφές στην Αναγέννηση Ιεράπετρας!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αναγέννηση Ιεράπετρας έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας της με πέντε ποδοσφαιριστές, αλλά και πέντε ιδιαίτερα σημαντικές επιστροφές!

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Ιεράπετρας αναφέρει: «Η ομάδα μας συνεχίζει με πέντε ανανεώσεις  και επιστροφές παλιών παικτών ,  τις προσθήκες στο ρόστερ για την νέα σεζόν.

Εμμιλιάνο Βόκα του 2006 , ο δεύτερος μας τερματοφύλακας μας,  ύψος 1.95 , προέρχεται απο την ακαδημια μας . Το μέλλον του ανήκει.

Επιστροφή Μάλτσι,  μεσοεπιθετικός του 2002. Γέννημα-  θρέμμα της Ακαδημίας μας . Ειχε δοθεί δανεικός στην Κοτσυφιανη .

Λουκάς Χαιντερ,  επιστροφή στα Λιοντάρια. Σημαντικός ποδοσφαιριστής των προηγούμενων ετών, μεσοεπιθετικός.  Έχει να προσφέρει ακόμα πολλά . Επίσης γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας μας,  γνωστός σε όλους,  με πλούσια παρουσία τα προηγούμενα έτη στην ομαδα μας .

Ιωάννου Ηλίας, επιστροφή από τις σπουδές του στο Βόλο . Ειχε δοθεί δανεικός στους νέους της Νίκης Βόλου . Είναι  του 2001 , κεντρικός αμυντικός . Επίσης από την ακαδημία μας .

Βαρελακης Παναγιώτης του 1998 μεσοεπιθετικός . Επιστροφή και εκείνου στην ομάδα μας έπειτα από τις σούδες του στην Αθήνα .

” Παιδιά καλωσήρθατε σπίτι σας ξανά ! Υγεία και μόνο επιτυχίες με την φανέλα που γαλουχηθήκατε».