Τριάδα μεταγραφών στην Δαμάστα

Στην Δαμάστα θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά οι Μιχάλης Κοκορέλιας, Βαγγέλης Γαργανουράκης και Εμράχ Ζέρο με την διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει την απόκτηση τους.

Ο πρώτος όπως σας είχαμε ενημερώσει αγωνιζόταν στην Γόρτυνα και είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες με την ομάδα, ενώ ο Γαργανουράκης έπαιζε με τη φανέλα της Αγίας Βαρβάρας. Τέλος ο Ζέρο αγωνιζόταν με τη φανέλα των Γουβών.

Η ανακοίνωση της Δαμάστας, αναφέρει:  “Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τον ΑΟ Δαμάστας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου συνεχίζεται και ανακοινώνεται η απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, που είχαν φορέσει και κατά το παρελθόν τη φανέλα του σωματείου. Πρόκειται για τους Μιχάλη Κοκορέλια, Ευάγγελο Γαργανουράκη και Εμράχ Ζέρο.

Όλοι τους πρόσφεραν σημαντικά στον ΑΟ Δαμάστας την περίοδο 2018-2019, όπου επετεύχθη η άνοδος στην Α1 ΕΠΣΗ και η σημαντική πορεία ως τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Είναι όμως ακόμα μεγαλύτερη η τιμή που νιώθουμε καθώς ο Κοκορέλιας και ο Γαργανουράκης είναι με καταγωγή από τη Δαμάστα και επιστρέφουν στην ομάδα του τόπου τους.

Ο Κοκορέλιας αποκτήθηκε από την Γόρτυνα, ο Γαργανουράκης από την Αγία Βαρβάρα και ο Ζέρο από τον ΠΑΟ Γουβών.

Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Πολυχρονάκης και το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας καλωσορίζουν τον Μιχάλη Κοκορέλια, τον Ευάγγελο Γαργανουράκη και τον Εμράχ Ζέρο και πάλι στην οικογένεια της Δαμάστας και του εύχονται υγεία και επίτευξη των συλλογικών και προσωπικών τους στόχων’.