Πεντάρα στο πρώτο φιλικό για την ΑΕΚ

Με νίκη ξεκίνησε τις ανεπίσημες υποχρεώσεις της στα φιλικά προετοιμασίας η ΑΕΚ Di Babbo Climatecnica, επικρατώντας με 5-0 των Δειλινών.

Οι “κιτρινόμαυροι” στο πρώτο φιλικό μετά από εννέα μήνες αποχής λόγω της πανδημίας κατάφεραν να κερδίσουν με 5-0, ωστόσο ο Απόστολος Παπακώστας δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, με αποτέλεσμα να δουλέψει στις επόμενες προπονήσεις, ώστε η ομάδα να βελτιώνεται με τον καιρό. Σίγουρα η αποχή και τα… βαριά πόδια των ποδοσφαιριστών από την προετοιμασία παίζουν το ρόλο τους, όμως ο ίδιος περίμενε καλύτερη εικόνα.

Από την άλλη ο Μάνος Μιχελάκης, παράταξε τα Δειλινά με πολλές απουσίες, ωστόσο ο ίδιος έμεινε ικανοποιημένος από την γενική εικόνα της ομάδας του, η οποία “πληγώθηκε” από ατομικά λάθη στο σημερινό φιλικό.

Το 1-0 για την ΑΕΚDi Babbo Climatecnica”  έκανε ο Δάσκος, ενώ στην συνέχεια σκυτάλη πήρε ο Ανετάκης, ο οποίος σκόραρε δύο φορές κάνοντας το 3-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στην επανάληψη και ενώ η ΑΕΚ άλλαξε σχεδόν όλη την ενδεκάδα, ο Ντελία έκανε το 4-0, για να έρθει ο Κοκκινάκης να κάνει το 5-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΚ “Di Babbo Climatecnica”: Σπανός, Ανδρεαδάκης, Γιαπεντζάκης, Λιακάκης, Βαρδονικολάκης, Νικολάου, Κονιδάκης, Δάσκος, Τσατσάκης Γ, Ανετάκης, Νικολάου Χ.

Έπαιξαν και οι: Τιτομιχελάκης, Γιαννουλάκης, Τσίχλας, Τσατσάκης Μ., Ντελία, Καραφωτιάς Τ., Κάββαλος, Σωμαράκης, Κοκκινάκης, Τάγκινης, Παπακώστας.

ΔειλινάΚούκος, Διονυσόπουλος, Πασσάς, Βιστάκης, Μιχελάκης, Τσουβαλάς, Κεφαλούκος, Ορφανός, Κλίνης, Κούκος Γ., Μπρίνταλος.

Έπαιξαν και οι: Χιώτης, Αγγελιδάκης, Χουρίδης.

από τις απουσίες από την κυκλοφορία προσωπικά λάθη σήμερα που στοίχησαν προσπάθεια παιδιών ευχαριστημένος.