Με καρέ του Βατσινά 5-1 οι Μοίρες!

Δυνατά ξεκίνησαν τα παιχνίδια προετοιμασίας για τις Μοίρες, αφού κατάφεραν να κερδίσουν το Ασήμι με 5-1.

Ο Γιώργος Φινοκαλιώτης που δοκίμασε αρκετά πρόσωπα και σχήματα στο παιχνίδι έμεινε ικανοποιημένος για την πρώτη εμφάνιση της ομάδας του, ενώ πιστεύει και ο ίδιος πως η ομάδα εφόσον δέσει θα βρει το ρυθμό της και θα φανεί έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Από την άλλη ο Νίκος Φανουράκης κρατάει την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, όπου η ομάδα παρά τις απουσίες κράτησε κόντρα σε σωματείο μεγαλύτερης κατηγορίας, ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι όταν “δέσει” θα κάνει καλό πρωτάθλημα. Παράλληλα ο ίδιος έδωσε την ευκαιρία σε παιδιά των ακαδημιών να δείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Για την ιστορία το σκορ άνοιξε ο Ηλιακής για τις Μοίρες για να έρθει ο Μαρκάκης ο Γιώργος να ισοφαρίσει για το Ασήμι. Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Βατσινάς και με τέσσερα προσωπικά γκολ έγραψε το τελικό 5-1.

 

ΑσήμιΡομπέρτο, Μαρκάκης Γ., Κουτεντάκης Π., Χατζηπαυλίδης Α., Σαριδάκης, Μαραγκάκης, Χατζηπαυλίδης Ι., Σφακιανάκης Κ., Τσαφαντάκης, Χατζάκης, Μαρκάκης Γ.

Έπαιξαν και οι: Χατζηπαυλίδης Α., Καραταράκης Γ., Καραταράκης Π., Αβανίδης, Αντωνάκης, Κρητικόπουλος, Σαμόλης.

Μοίρες: Κοζονάκης, Χατζάκης, Ραπτάκης, Κυριακάκης, Αντωνάκης, Πολυμερίδης Γ., Μασέλης, Βατσινάς, Κουτσάκης, Ηλιάκης, Μπέρκης.

Έπαιξαν και οι: Λιουδάκης, Φραγκιαδάκης, Σπυριδάκης, Φανουράκης, Τραορέ, Παπαδομανωλάκης, Μπιμπάκης.